Перегляд за Автор "Національний університет харчових технологій"
Зараз показуємо 1 - 20 з 297
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ XV Міжнародна студентська науково-практична конференція з проблем пакувальної індустрії(2014) Національний університет харчових технологійСтабільний розвиток пакувальної індустрії поряд із фінансовими, матеріальними, інформаційними та іншими чинниками потребує фахівців нового покоління, знання і вміння яких базувалися б на наукових методах вирішення актуальних завдань промисловості. Одержати такі навички майбутні спеціалісти можуть через інтерактивне сприйняття теоретичної інформації, практичну підготовку та активну участь у науково-дослідних роботах, результати яких впроваджуються, висвітлюються на конференціях, семінарах, публічно обговорюються.Документ Актуальні науково- методичні проблеми фізики та математики у закладах вищої освіти(2020) Національний університет харчових технологійВидання містить матеріали Всеукраїнської науково-методичної інтернет-конференції «Актуальні науково-методичні проблеми фізики та математики у закладах вищої освіти». На конференції розглянуті сучасні математичні методи в інженерних задачах, сучасні проблеми фізики та нові методи їх досліджень, а також методичні проблеми викладання фізики та математичних дисциплін у вищій школі. У матеріалах висвітлено шляхи і методи інтенсифікації навчального процесу й вплив новітніх наукових розробок на формування майбутніх фахівців. Proceedings of the All-Ukrainian Scientific and Methodological Internet Conference "Actual Scientific and Methodological Problems of Physics and Mathematics in Higher Education Institutions", 26 to 27 May, 2020 – K.: NUFT, 2020 – 187 p The conference is dedicated to the 90th anniversary of the Department of Physics and the Department of Higher Mathematics. prof. Mozhar V.I. The publication contains materials of the All-Ukrainian scientific and methodological Internet conference "Actual Scientific and Methodological Problems of Physics and Mathematics in Higher Education Institutions." The conference discusses modern mathematical methods in engineering problems, modern .problems of physics and new methods for their study, as well as methodological problems of teaching physics and mathematical disciplines at the university. The materials highlight the ways and methods of intensifying the educational process and the impact of the latest scientific developments on the formation of future specialists.Документ Актуальні науково-методичні проблеми фізики та математики у закладах вищої освіти(2020) Національний університет харчових технологійВидання містить матеріали Всеукраїнської науково-методичної інтернет-конференції «Актуальні науково-методичні проблеми фізики та математики у закладах вищої освіти». На конференції розглянуті сучасні математичні методи в інженерних задачах, сучасні проблеми фізики та нові методи їх досліджень, а також методичні проблеми викладання фізики та математичних дисциплін у вищій школі. У матеріалах висвітлено шляхи і методи інтенсифікації навчального процесу й вплив новітніх наукових розробок на формування майбутніх фахівців. The publication contains materials of the All-Ukrainian scientific and methodological Internet conference "Actual Scientific and Methodological Problems of Physics and Mathematics in Higher Education Institutions." The conference discusses modern mathematical methods in engineering problems, modern .problems of physics and new methods for their study, as well as methodological problems of teaching physics and mathematical disciplines at the university. The materials highlight the ways and methods of intensifying the educational process and the impact of the latest scientific developments on the formation of future specialists.Документ Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості(2014) Національний університет харчових технологійРозглянуто сучасні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості із дослідженням організації облі- ково-аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності із врахуванням їх галузевих особливостей. Це дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Modern problems of economic and social development food industry with the investigation of domestic ga- KOVO and analysis, financial investment and marketing activities of account of their industrial features. This will allow more efficient formulate and implement development strategy based on domestic and international experience.Документ Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості(2015) Національний університет харчових технологійРозглянуто сучасні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості із дослідженням організації обліково-аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності із врахуванням їх галузевих особливостей. Це дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Modern problems of economic and social development of the food industry with research and analysis of accounting, financial, investment, marketing activity on account of their industrial features. This will more effectively formulate and implement development strategy, taking into account national and international experience.Документ Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості(2016) Національний університет харчових технологійРозглянуто сучасні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості із дослідженням організації обліково- аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності із врахуванням їх галузевих особливостей. Це дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Modern problems of economic and social development food industry research organization of accounting analytical, financial, investment, marketing activities, taking into account their industry-specific characteristics. This will allow more effectively to shape and implement the strategy of development of the industry taking into account domestic and international experience.Документ Актуальні проблеми хімії та хімічної технології(2022) Національний університет харчових технологійВидання містить тези доповідей І-ї Міжнародної науково–практичної конференції “Актуальні проблеми хімії та хімічної технології”. Розглянуто проблеми фундаментальної та прикладної хімії, харчової і косметичної хімії, та викладання хімії у ЗВО. The publication contains abstracts of reports of the 1st International Scientific and Practical Conference "Actual Problems of Chemistry and Chemical Technology". The problems of fundamental and applied chemistry, food and cosmetic chemistry, and teaching chemistry in higher education institutions were considered.Документ Актуальні проблеми хімії і хімічної технології(2014) Національний університет харчових технологійРозглянуто питання фундаментальної та прикладної хімії, харчової хімії та викладання хімії у Вузах. The question of fundamental and applied chemistry, food chemistry and chemistry teaching in universities.Документ Актуальні проблеми хімії і хімічної технології(2016) Національний університет харчових технологійВидання містить тези доповідей ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції “Актуальні проблеми хімії і хімічної технології”. Розглянуто проблеми фундаментальної та прикладної хімії, харчової хімії та викладання хімії у ВНЗ. The publication contains abstracts II All-Ukrainian scientific-practical conference "Actual problems of chemistry and chemical technology." The problems of fundamental and applied chemistry, food chemistry and chemistry teaching in high school.Документ Біотехнологія: досвід, традиції та інновації(2018) Національний університет харчових технологійЗбірник містить матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» (15 листопада 2018 р.). Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки, виробництва, контролю якості та стандартизації продуктів біотехнології на сучасному етапі. Для широкого кола магістрантів, аспірантів, докторантів, співробітників фармацевтичних та біотехнологічних підприємств, фармацевтичних фірм, викладачів вищих навчальних закладів. Матеріали публікуються в авторській редакції. Рекомендовано вченою радою Національного університету харчових технологій. Протокол №3 від 25 жовтня 2018 року. Proceedings of The ІІ International Scientific and Practical Internet- Conference «Biotechnology: experience, traditions and innovations» (November 15, 2018) shows advanced theoretical and practical knowledge of development, production, quality control, standardization and distribution of pharmaceutical products. It is useful for Master Degree and PhD students, staff of pharmaceutical and biotechnical plants, pharmaceutical companies, and university lecturers. Materials are published in author’s edition. Recommended for publication by the Academic Council of the National University of Food Technologies. Minutes of meeting № 3 October 25, 2018.Документ Біотехнологія: досвід, традиції та інновації(2016) Національний університет харчових технологійЗбірник містить матеріали І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» (14-15 грудня 2016 р.). Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки, виробництва, контролю якості та стандартизації продуктів біотехнології на сучасному етапі. Для широкого кола магістрантів, аспірантів, докторантів, співробітників фармацевтичних та біотехнологічних підприємств, фармацевтичних фірм, викладачів вищих навчальних закладів. Сборник содержит материалы I Международной научно-практической интернет-конференции «Биотехнология: опыт, традиции и инновации» (14-15 декабря 2016). Рассмотрены теоретические и практические аспекты разработки, производства, контроля качества и стандартизации продуктов биотехнологии на современном этапе. Для широкого круга магистрантов, аспирантов, докторантов, сотрудников фармацевтических и биотехнологических компаний, фармацевтических фирм, преподавателей высших учебных заведений. Proceedings of The І International Scientific and Practical Internet-Conference «Biotechnology: experience, traditions and innovations» (December 14-15, 2016) shows advanced theoretical and practical knowledge of development, production, quality control, standardization and distribution of pharmaceutical products. It is useful for Master Degree and PhD students, staff of pharmaceutical and biotechnical plants, pharmaceutical companies, and university lecturers.Документ Виховна робота у вищому навчальному закладі — невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство(2013) Національний університет харчових технологій; Інститут психології мені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук УкраїниУ збірнику вміщено доповіді учасників Всеукраїнської науково-методичної конференції «Виховна робота у вищому навчальному закладі — невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство», яка відбулася 21 листопада 2013 р. на базі Національного університету харчових технологій та Інституту психології мені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України. Подані матеріали узагальнюють досвід вищих навчальних закладів щодо особливостей сучасної системи національного виховання у ВНЗ України. The collection contains reports of members of Ukrainian scientific-methodical Conference " Educational work in higher education - an essential component of training highly qualified specialists : traditions and innovation "held on November 21, 2013 at the National University Food Technology and the Institute of Psychology I , GS Kostiuk National Academy of Pedagogical Sciences of Ukraine . These resources have generalize experience institutions of higher education on the features of a modern system of national education in universities of Ukraine.Документ Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств(2022) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників ХІIІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, в яких розглянуто актуальні питання розвитку сучасного менеджменту підприємств України, ознайомлено читачів з менеджментом внутрішніх та зовнішніх чинників розвитку підприємств харчової промисловості, визначено перспективи менеджменту в умовах відновлення розвитку підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах. У збірник увійшли тези доповідей учасників ХІIІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, в яких розглянуто актуальні питання розвитку сучасного менеджменту підприємств України, ознайомлено читачів з менеджментом внутрішніх та зовнішніх чинників розвитку підприємств харчової промисловості, визначено перспективи менеджменту в умовах відновлення розвитку підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах.The collection includes the summaries of the reports of the participants of the XIII International Scientific and Practical Conference of Students, Postgraduates and Young Scientists, in which the current issues of the development of modern management of Ukrainian enterprises are considered, the readers are introduced to the management of internal and external factors of the development of food industry enterprises, and the prospects of management in the conditions of the recovery of development are defined enterprises. It is intended for students of economic specialties of higher educational institutions, graduate students, teachers, researchers who are interested in issues related to the functioning of enterprises in modern market conditions.Документ Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств(2023) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників ХІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, в яких розглянуто актуальні питання відновлюваного менеджменту підприємств харчової промисловості, ознайомлено читачів з питаннями оптимізації трудових відносин в умовах невизначеності, визначено перспективи менеджменту в умовах відновлення розвитку підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах.Документ Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств(2020) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників ХІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, в яких розглянуто актуальні питання розвитку сучасного менеджменту підприємств України, ознайомлено читачів з особливостями управління розвитком підприємств переробної промисловості, визначено перспективи євроадаптації національних підприємств харчової промисловості, а також висвітлено бачення молоді сучасних тенденцій управління. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах. The collection includes abstracts of reports of participants of the XI International scientific-practical conference of students, graduate students and young scientists. the vision of young people of modern management tendencies is covered. Designed for students of economic specialties of higher education, graduate students, teachers, researchers who are interested in issues related to the functioning of enterprises in today's market conditions.Документ Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств(2021) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, в яких розглянуто актуальні питання розвитку сучасного менеджменту підприємств України, ознайомлено читачів з менеджментом внутрішніх та зовнішніх чинників розвитку підприємств харчової промисловості, визначено перспективи менеджменту в умовах відновлення розвитку підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах.Документ Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку(2015) Національний університет харчових технологійВидання містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку». Розглянуто історію, сучасний стан та перспективи розвитку готельного бізнесу, інноваційні технології ресторанної продукції, маркетинг та менеджмент, стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі, світові досягнення в сучасній Spa-індустрії, сучасні наприями розвитку еногастрономії та кулінарної етнології, сервісологію в індустрії гостинності, сучасні можливості та перспективи проектування та дизайну закладів готельно-ресторанного бізнесу, а також наукове забезпечення та проблеми якості підготовки кадів у сфері обслуговування. Розраховано на фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі. The publication contains the proceedings of the International scientific-practical conference "Hotel and restaurant business: innovative directions of development". Discusses the history, current state and prospects of development of hotel business, innovative technologies in food production, marketing and management, strategic and innovative development of the institutions of hotel and restaurant business, modern information and communication technologies in hotels and restaurants sector, world achievements in the modern Spa industry, modern napriamy development of food and wine and culinary Ethnology, servall in the hospitality industry, modern opportunities and prospects of planning and design institutions of hotel and restaurant business, as well as scientific support and the problems of the quality of training cadw in the service sector. Designed for professionals and researchers who are designated by the problems in the hospitality industry.Документ Гуманітарна складова вищої освіти: досвід і проблеми(2018) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників Міжнародної наукової Інтернет-конференції «Гуманітарна складова вищої освіти: досвід і проблеми», в яких розглянуто актуальні питання викладання та вивчення гуманітарних дисциплін у технічних і технологічних ВНЗ, роль цих дисциплін у формуванні світогляду сучасного студентства, а також гуманітарні та виховні аспекти у викладанні загальнонаукових, технічних та технологічних дисциплін. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів усіх спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з викладанням і вивченням гуманітарних дисциплін у ВНЗ. The collection includes the abstracts of the reports of participants of the International scientific Internet conferences "Humanitarian component of higher education: experience and problems", which addresses the topical issues of teaching and learning humanities disciplines in technical and technological universities, the role of these disciplines in the formation the outlook of contemporary students, as well as the humanities and educational aspects of teaching of general scientific, technical and technological disciplines. Designed for scientists, lecturers, postgraduates and students of all specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to teaching and studying humanitarian disciplines at universities.Документ Гуманітарне та патріотичне виховання студентської молоді в умовах глобалізації та євроінтеграції(2015) Національний університет харчових технологійНині питання гуманітарного та патріотичного виховання в Україні є надзвичайно актуальним. Це зумовлено низкою причин, які призвели до зміни ціннісних орієнтирів українського суспільства в цілому та студентської молоді зокрема, бо саме вона є головним рушієм цих суспільних змін. Якими ж причинами зумовлено ці зміни? Головними з них є нинішня політична ситуація в Україні, війна на сході країни, анексія Криму. Усе це призвело до різкої зміни однієї ціннісної системи іншою. Now the question of humanitarian and patriotic education in Ukraine is extremely important. This is due to several reasons, which led to a change of values of Ukrainian society in general and students in particular, because it is the main driver of social change. What are the reasons caused these changes? Chief among them is the current political situation in Ukraine, the war in the east, annexing the Crimea. All this has led to a drastic change in one value system to another.Документ Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології(2014) Національний університет харчових технологійУ збірнику праць розглянуті питання перспектив розвитку і удосконалення технологій у сфері дитячого харчування в Україні, створення спеціальних сировинних зон для виробництва продуктів дитячого харчування, нових підходів щодо оцінювання і контролю безпечності та якості продуктів дитячого харчування, новітнього і енергоощадного обладнання, нормативно- правового забезпечення галузі. Збірник розрахований для фахівців і дослідників, які займаються означеними питаннями в галузі дитячого харчування. In proceedings of considered issues of development prospects and improvement of technologies in the field of baby food in Ukraine, creation of special areas of raw materials for production of baby food, new approaches to the assessment and control of safety and quality of products baby food, innovative and energy-saving equipment, regulatory legal support of the industry. The collection is designed for professionals and researchers who are engaged in identified issues in the field of child nutrition.