Перегляд за Автор "Неліна, Катерина Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Переробка відходів м`ясного виробництва на малих підприємствах(2012) Гуць, Віктор Степанович; Неліна, Катерина ПетрівнаНа малих підприємствах, де кількість м’ясної нехарчової сировини досягає 40% від жирової ваги тварини запропоновано використовувати технологічні лінії закритого типу з накопичувачем сировини, змішувачем-сушаркою, що дає можливість готувати комбікорми за заданою рецептурою.Документ Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості(2005) Гуць, Віктор Степанович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Неліна, Катерина ПетрівнаРозглянуто можливість використання пшеничних висівок і молочної сироватки як сировини для виробництва кормів. Це дасть можливість знизити шкідливий вплив відходів на навколишнє середовище, поліпшити екологічну ситуацію та отримати економічний ефект завдяки розширенню кормової бази у тваринництві.Документ Розділення м’ясної шквари в центрифугах(2013) Гуць, Віктор Степанович; Неліна, Катерина ПетрівнаШироке застосування центрифуг стримується недостатністю знань функціональних можливостей їх конструкцій і потребує високої кваліфікації інженерно-технічних працівників при підборі та експлуатації залежно від умов виробництва. Widespread use of centrifuges is constrained by lack of knowledge of functionality of their designs and need highly qualified technical staff in the selection and operation depending on production conditions.Документ Термічне оброблення нехарчової м'ясної сировини(2014) Неліна, Катерина Петрівна; Гуць, Віктор СтепановичПри забої тварин, виробництві напівфабрикатів, ковбас, консервів, медичних препаратів та іншої продукції на м'ясокомбінатах отримують значну кількість сировини, яка вважається відходами виробництва, тобто не може бути використана на харчові цілі. В залежності від технічної можливості підприємства і економічної доцільності повної переробки її та одержання відповідного асортименту м'ясних виробів, кількість такої сировини коливається в межах 15 — 30 % від живої маси тварин у м'ясожировому виробництві (при виробництві м'яса на кістках), та 2 — 10 % — при виробництві напівфабрикатів та ковбас. На долю м'ясної промисловості приходиться близько 70 % загальних ресурсів м'ясної нехарчової сировини. At slaughter, production of semi-finished products, sausages, canned food, medical drugs and other products at meat get a significant amount of material that is considered industrial waste, that can be used for food purposes. Depending on the technical feasibility of the enterprise and economic feasibility of complete processing and obtaining the relevant range meat products, the amount of such raw materials ranges from 15 - thirty% of live weight of animals in m'yasozhyrovomu production (the production of meat on the bones), and 2 - 10% - in the production of semi-finished products and sausages. The share of meat industry accounts for about 70% of the total resources of non-food raw meat.