Перегляд за Автор "Никифорук, Ірина Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аспекти безпечності лікеро-горілчаних напоїв(2015) Никифорук, Ірина Володимирівна; Науменко, Ксенія АндріївнаДокумент Визначення факторів впливу на подовження терміну зберігання фітосиропів(2016) Никифорук, Ірина Володимирівна; Науменко, Ксенія АндріївнаОднією з задач виробництва фітосиропів є подовження терміну зберігання. Для подовження терміну зберігання виробники можуть замінювати цукровий сироп на інвертний сироп або сорбіт, використовувати природні консерванти: сорбінову або лимонну кислоту, а також проводити пастеризацію. One of the tasks of production phytosyrup is the extension of the deposit. To prolong the shelf life manufacturers can replace sugar syrup to invert syrup or sorbitol, use natural preservatives: sorbic acid or citric and conduct pasteurization.