Перегляд за Автор "Новохат, Анастасія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури зернового батончика підвищеної біологічної цінності(2020) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці, гарбузового насіння, насіння чіа та арахісу. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe for a higher biological value grain bar using germinated wheat, pumpkin seeds, chia and peanut seeds was proposed.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури халви підвищеної біологічної цінності(2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Анастасія СергіївнаВ результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви підвищеної біологічної цінності з використанням насіння соняшника, льону та кунжуту. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of increased biological value with the use of sunflower seeds, flax and sesame seeds was proposed.Документ Документ Розроблення рецептури та способу отримання зернового батончика підвищеної біологічної цінності(2020) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаРозроблено новий зерновий батончик, який є джерелом незамінних амінокислот, харчових волокон, макро- і мікроелементів, вітамінів, поліненасичених жирних кислот. A new grain bar has been developed, which is a source of essential amino acids, dietary fiber, macro- and microelements, vitamins, and polyunsaturated fatty acids.Документ Розроблення рецептури та способу отримання халви оздоровчої дії з гарбузовим насінням, шротом насіння льону та порошком ягід чорниці(2021) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДоведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви оздоровчої дії з використанням насіння соняшника, гарбузового насіння, шроту насіння льону та порошку ягід чорниці для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності готового виробу. The valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of health action with the use of sunflower seeds, pumpkin seeds, flax seed meal and blueberry powder was proposed to reduce the energy and nutritional value of the finished product.