Перегляд за Автор "Нінікало, Марія Олексіївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив кави на здоров’я людини(2012) Нінікало, Марія Олексіївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичКава допомагає остаточно прокинутися і прекрасно бадьорить. І багато в чому саме завдяки цим властивостям, а не тільки дивовижному смаку благородного напою, ми не обмежуємося лише однією чашкою кави в день. Ми п'ємо каву, щоб зібратися з думками перед важливою нарадою, щоб зняти повсякденний стрес, щоб не заснути під час наднормової роботи, та і просто впродовж усього дня для підвищення працездатності і поліпшення настрою. Coffee helps wake up completely and perfectly refreshing. And largely thanks to these properties, not just the wonderful taste of noble drink, we do not limit ourselves only one cup of coffee a day. We drink coffee to gather his thoughts before an important meeting to relieve everyday stress to stay awake during the excess of work, and just for the day to increase efficiency and improve mood.Документ Зниження калорійності десертів шляхом використання глюкозо-фруктозних сиропів(2013) Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаМетою нашої роботи було дослідити піноутворюючу здатність сухого яєчного білку з додаванням цукрозамінників. У якості цукрозамінників використовували глюкозо-фруктозні сиропи з різним вмістом декстрозного еквіваленту, а у якості контролю - нативний яєчний білок.Документ Піноутворююча здатність десертів з використанням ГФС(2014) Нінікало, Марія Олексіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаХарчування сучасних людей відіграє важливу роль у формуванні їх здорового способу життя, забезпечуючи організм основними та незамінними харчовими речовинами, мінорними компонентами їжі та енергії. Вирішити проблему раціонального харчування можна шляхом створення низькокалорійних продуктів або зменшенням енергетичної цінності. Dining modern humans plays an important role in the formation of a healthy lifestyle by providing basic and essential body nutrients, minor components of food and energy. Solve the problem of nutrition possible by creating low-energy products or decrease the value.Документ Шляхи зниження калорійності солодких страв(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведені дослідження використання глюкозо-фруктозних сиропів у технології солодких страв з метою зниження калорійності шляхом заміни частини цукру на глюкозно-фруктозний сироп у різних пропорціях для визначення оптимального рецептурного складу.