Перегляд за Автор "Ніщенко, Михайло М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції(1998) Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович; Прядко, Микола Олексійович; Ніщенко, Михайло М.; Ліхторович, Станіслав ПавловичПроводили експериментальні дослідження молочного жиру методом електронно-позитронной анігіляції. Встановлено, що при переході молочного жиру з рідкого у твердий аморфний стан розмір і концентрація дефектів зростають, а при переході в кристалічний стан, навпаки, зменшуються. Conducted experimental studies of milk fat by electron-positron annihilation. We found that the transition from liquid milk fat in solid amorphous state the size and concentration of defects increases, and the transition to a crystalline state, by contrast, are reduced.