Перегляд за Автор "Пархоменко, Іван Іванович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Автоматизована система управління ділянкою очищення дифузійного соку на базі нечіткої логіки(2002) Пархоменко, Іван ІвановичРозроблена структура системи, що забезпечує підтримання технологічних параметрів в регламентних режимах за рахунок акумулювання в базі знань досвіду операторів-технологів (експертів з даної предметної області). Отримана математична модель об’єкта другої сатурації на базі нечіткої логіки та розроблена структура нечіткого локального регулятора другої сатурації з використанням таблиць лінгвістичних правил. Створені алгоритми та спосіб управління технологічними параметрами ділянки очищення дифузійного соку на базі нечіткої логіки. Реалізована розроблена система на основі ПЕОМ та допоміжних засобів автоматизації. Автоматизована система управління ділянкою очищення дифузійного соку на базі нечіткої логіки є складовою частиною розподіленої комп’ютерно-інтегрованої системи цукрового заводу.Документ Комп’ютерно-інтегровані технології і лінгвістичний підхід на базі нечіткої логіки в управлінні цукровим заводом(2001) Пархоменко, Іван Іванович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь ДмитровичНаведені результати досліджень по розробці систем керування цукровим виробництвом із застосуванням сучасних інформаційних технологій. The resulted results of researches are on development of control system by a saccharine production with application of modern information technologies.Документ Побудова локального регулятора процесу другої сатурації на базі нечіткої логіки(2001) Пархоменко, Іван Іванович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь ДмитровичЗастосовано лінгвістичний підхід для синтезу нечіткого локального регулятора процесу другої сатурації. Визначено таблицю лінгвістичних правил керування цим процесом. Розглянуто основні етапи створення нечіткого локального регулятора для керування процесом другої сатурації.Документ Побудова функцій належності для технологічних параметрів автоматизованої системи керування виробництвом цукру на базі нечіткої логіки(2003) Пархоменко, Іван Іванович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь ДмитровичПропонується метод кількісної оцінки функцій належності технологічних параметрів цукрового виробництва як лінгвістичних змінних на основі шкал попарного порівняння Сааті для цілей нечіткого керування виробництвом цукру. The method of quantitative evaluation of functions of the technological parameters of sugar production as linguistic variables based on pairwise comparison of Saaty scales for the purpose of fuzzy control sugar production.Документ Реалізація служб інтернету для підприємств і організацій на базі операційної системи FREEBSD(2005) Пархоменко, Іван Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Вересоцький, Юрій Іванович; Блаженко, Сергій ІвановичВ даній статті розглядається питання використання операційної системи FreeBSD. Зазначається, що основними критеріями ОС FreeBSD відповідає потребам побудови інформаційної системи для електронної комерції. This paper discusses the use of the operating system FreeBSD. It is noted that the main criteria FreeBSD OS meets the needs of building information systems for e-commerce.Документ Управління технологічними комплексами харчових виробництв в умовах невизначеності(1998) Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь Дмитрович; Кофанова, Н. В.; Пархоменко, Іван ІвановичРозглянуті методи управління складними технологічними комплексами в умовах невизначеності на основі інтелектуальних технологій. The considered methods of management difficult technological complexes are in the conditions of vagueness on the basis of intellectual technologies.Документ Управління цукровим виробництвом в умовах невизначеності на прикладі дільниці очищення дифузійного соку(2001) Пархоменко, Іван Іванович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь ДмитровичРозглянуто питання управління технологічним процесом в умовах невизначеності та ризику на прикладі сокоочисного відділення. Вперше застосовано лінгвістичний підхід для створення САР технологічних процесів харчових виробництв. Наведено фрагменти синтезу адаптивної ситуаційної системи дільниці очищення дифузійного соку.