Перегляд за Автор "Пархомець, Петро Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Проект цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 50 т молока за зміну(2020) Пархомець, Петро ВолодимировичДокумент Удосконалення технології крему кисловершкового(2022) Пархомець, Петро Володимирович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаВисока конкуренція серед виробників молочної продукції вимагає постійного розширення асортиментного ряду новими видами продуктів. Одним із способів розширення асортименту та зниження його собівартості є створення нової продукції на основі вже впроваджених на підприємствах виробів, застосування наявної сировини та матеріалів. Через це, перспективним бачиться використання у якості молочної основи для нових видів продуктів сметани і йогурту, які виробляються на більшості молокопереробних підприємств.