Перегляд за Автор "Пекло, Ганна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біологічно-активні фрагменти білків молока(2014) Пекло, ГаннаОтримані результати підтверджують, що в перші 7-10 днів лактації молоко корови багате на казеїни та сироваткові білки, які так необхідні людині для підвищення імунітету та для здорового та раціонального харчування. The results show that in the first 7-10 days of lactation cows milk is rich in casein and whey proteins which are essential to enhance human immunity and a healthy and balanced diet.Документ Захисні механізми неспецифічного імунітету молозива(2014) Пекло, Ганна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Карпов, Олександр ВікторовичКоров'яче молозиво виключно унікальне за своїм складом. Поряд з вуглеводами, ліпідами, білками та вітамінами, воно містить комплекс так званих захисних факторів, до числа яких належать лактоферин, лактопероксидаза, лізоцими та каталітично активні антитіла - білки-абзими, які виявляють в досить великих кількостях саме в коров'ячому молозиві.Документ Ліпосоми як засоби адресної доставки лікарських засобів(2013) Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Волошина, Ірина Миколаївна; Пекло, ГаннаOften drugs poorly absorbed in the body because the body's immune system to prevent the spread of foreign pathogens. Nanotechnology can resist this at the molecular level and, thus, increase the effectiveness of treatment. Часто препарати погано всмоктуються в організмі, тому що імунна система організму, щоб запобігти поширенню чужорідних патогенів. Нанотехнології можуть протистояти цьому на молекулярному рівні і, таким чином, підвищити ефективність лікування.Документ Імунологічні властивості молозива(2014) Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Карпов, Олександр Вікторович; Пекло, Ганна; Пекло, АнастасіяКоров’яче молозиво — материнське молозиво корів — природний, повноцінний біологічний продукт, один з найдосконаліших харчових продуктів, створених природою. Це складна біологічна рідина, яка утворюється в молочній залозі самок ссавців в період їх лактації. Завдяки своєму унікальному складу та наявності імуномодулювальних властивостей, які обумовлені присутністю біологічних захисних факторів, до числа яких належать лактоферин, лактопероксидаза, лізоцими, фагоцитини, імуноглобуліни та каталітично активні антитіла — білки-абзими, коров’яче молозиво здатне стимулювати відповідний розвиток власної імунної системи новонародженого маляти, захищати його організм від вторгнення хвороботворних агентів та забезпечити захист від різних видів харчових алергій. Вивчення даних біологічно-активних компонентів коров’ячого молозива дає змогу детально дослідити роль молозива у неспецифічному імунному захисті організму новонароджених. For researchers importance of cow colostrum as an ideal food for baby — has long been an axiom, but a variety of immunological properties continues to amaze and inspire them to continue studying. Colostrum cows — mother colostrum cows — a natural, full biological product, one of the most perfect foods and natural. This is a complex biological fluid that is formed in the mammary gland of female mammals during their lactation. Due to its unique composition and the presence of immunomodulatory properties, which are caused by the presence of biological protective factors, which include lactoferrin, laktoperoksydaza, lysozyme, phagocytes, immunoglobulins and catalytically active antibodies — proteins-abzymy, colostrum cows is able to stimulate appropriate development of its immune system of the newborn baby, to protect his body from invading pathogenic agents and protect against various types of food allergies. Study data bioactive components of colostrum allows explored the role of colostrum in non-specific immune defense of the organism newborns.