Перегляд за Автор "Петлицька, Лілія Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів з додаванням борошна сочевиці та шроту насіння льону(2019) Петлицька, Лілія Юріївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаКінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення. The final result is the creation of cakes for health purposes.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів підвищеної біологічної цінності(2019) Петлицька, Лілія Юріївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЗапропоновано рецептуру кексів підвищеної біологічної цінності з використанням борошна сочевиці та шроту насіння льону. Recipe for high-value cakes with lentil flour and flaxseed meal.