Перегляд за Автор "Писаренко, Юлія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Документ Дослідження впливу порошків м’яти і календули на якість жирових начинок для вафель(2022) Писаренко, Юлія Олександрівна; Махинько, Людмила ВасилівнаДосліджено можливість застосування лікарської рослинної сировини, а саме порошків м’яти перцевої та квіток календули у виробництві жирових начинок для вафель. Встановлено, що використання такої сировини з антиоксидантними властивостями підвищить їх харчову цінність і подовжить терміни зберігання. The possibility of using medicinal plant raw materials, namely peppermint powder and calendula flowers in the production of fatty fillings for waffles, has been studied. It is established that the use of such raw materials with antioxidant properties will increase their nutritional value and extend shelf life.Документ Дослідження можливості використання порошку м’яти перцевої у виробництві начинок для вафель(2021) Махинько, Людмила Василівна; Писаренко, Юлія Олександрівна; Чумак, Анастасія ЮріївнаВивчено хімічний склад порошку м’яти перцевої, обґрунтовано можливість та доцільність його застосування. Досліджено органолептичні та основні фізико-хімічні властивості добавки. Її використання дасть змогу створити нові або вдосконалити традиційні кондитерські вироби оздоровчого призначення. The chemical composition of peppermint powder has been studied, the possibility and expediency of its use have been substantiated. The organoleptic and basic physicochemical properties of the additive have been studied. Its use will allow you to create new or improve traditional health confectionery.Документ Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Скадовськ Херсонської області(2020) Писаренко, Юлія Олександрівна