Перегляд за Автор "Прендзевська, О. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання меду у виробництві молочних продуктів(2001) Дмитровська, Галина Петрівна; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Прендзевська, О. В.; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Кожура, Іван МихайловичВ статті доведено, що мед є перспективною сировиною для молочної галузі і при правильній організації виробництва дає можливість виготовляти рентабельну продукцію як масового, так і лікувально-профілактичного призначення, оригінальну за біохімічним складом і смаковими властивостями. Описані труднощі, пов’язані з використанням меду, при розробці нових промислових технологій молочних продуктів та шляхи їх усунення. Особливу увагу приділено технологічним операціям, пов’язаним з транспортуванням, підготовкою та внесенням меду у молочну основу. The paper proved that honey is a promising material for the dairy industry and with proper organization of production allows to produce cost-effective mass production as well as health care destination for original biochemical composition and flavor. We describe the difficulties associated with the use of honey in the development of new industrial technologies dairy products and ways to address them. Particular attention is paid to technological operations connected with transportation, preparation and making honey in milk-based products.Документ Перспективні вітчизняні молочні продукти з медом(2000) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Дмитровська, Галина Петрівна; Прендзевська, О. В.; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаБджолиний мед обрано альтернативою цукру в технології кисломолочних продуктів. Створено та запатентовано низку молочних продуктів з медом функціонального призначення. Нові кисломолочні продукти мають продовжений термін зберігання від 5 до 20 діб. Bee honey is selected alternative to sugar in technologies of dairy products. Developed and patented a number of dairy products and honey functionality. New dairy products have a long shelf life of 5 to 20 days.