Перегляд за Автор "Радзіховська, Алла"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання шроту зародків пшениці у виробництві борошняних кондитерських виробів(2014) Радзіховська, Алла; Усатюк, Світлана ІванівнаЗавдяки додаванню шроту із зародків пшениці у цукровому печиві збільшується вміст мінеральних речовин, харчових волокон, білків, зменшується вміст вуглеводів. Енергетична цінність продукту зменшується, що є дуже актуальним, оскільки населення буде споживати менше калорійний продукт. Також завдяки введенню шроту розширюється асортимент борошняних кондитерських виробів. With the addition of wheat germ oil meal in sugar cookies increased mineral content, dietary fiber, protein, reduced carbohydrate content. The energy value of the product is reduced, which is very important because people will consume less calorie product. Also, thanks to the introduction of oilcake expanding range of pastry products.Документ Дослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктів(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Радзіховська, Алла; Усатюк, Світлана ІванівнаВивчено хімічний склад олійних шротів та розглянуто перспективи їх використання у технологіях нових харчових продуктів. The chemical composition of oil cakes has been studied. The prospects of their use in technologies of new food products have been viewed.Документ Розроблення технології пряників з додаванням шроту розторопші п'ятнистої(2014) Радзіховська, Алла; Усатюк, Світлана ІванівнаВикористання шроту розторопші п'ятнистої у технології пряників дає змогу отримати вироби оздоровчого призначення, збагачені біологічно активними речовинами. Пряники оздоровчого призначення пропонуються для споживання всіма групами здорового населення для запобігання аліментарним захворюванням та загального зміцнення здоров'я з урахуванням рекомендацій щодо споживання кондитерських виробів. The use of milk thistle seed meal p'yatnystoyi in technology allows you to get Gingerbread health improvement products enriched with biologically active substances. Spice recreational purposes available for consumption by all groups of healthy people to prevent nutritional diseases and general health promotion based recommendations for the consumption of confectionery.