Перегляд за Автор "Раташнюк, Петро Віталійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна крупяних культур(2003) Шаповаленко, Олег Іванович; Скорикова, Ганна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Бублик, І. В.; Степчук, Ю. П.; Раташнюк, Петро ВіталійовичЗроблена порівняльна оцінка якості та поживної цінності різних круп хлібних злаків – гречки, вівса, ячменю. Показано, що суміші круп у визначених співвідношеннях, краще можуть забезпечувати споживачів вітамінами, мікроелементами, білками та ін. A comparative evaluation of the quality and nutritional value of different cereals cereals - buckwheat, oats and barley. It is shown that a mixture of cereals in specific ratios, are better able to provide consumers with vitamins, minerals, proteins, etc.