Перегляд за Автор "Ренейський, Ігор Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв(2016) Карпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Ренейський, Ігор Володимирович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.Документ Термічна обробка зерна рису у технології ферментованого напою(2016) Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна; Нгуен Фіонг Донг; Карпюк, Інна Сергіївна; Ренейський, Ігор ВолодимировичОтримані результати підтвердили придатність використання зерна рису сорту «Агат» без його попередньої термічної обробки в технології безалкогольних ферментованих напоїв і необхідність подальшого розроблення композиції готового квасу. Використання рису та натуральних напівфабрикатів дадуть змогу отримувати ферментовані напої з оригінальним смаком, антиоксидантними та імуномоделюючими властивостями. The obtained results confirmed the appropriateness of the use of rice of agate variety without its preliminary heat treatment in the technology of non-alcoholic fermented beverages and the need for further development of the composition of the finished kvass. The use of rice and natural semi-finished products will allow the reception of fermented beverages with original taste, antioxidant and immunomodulating properties.