Перегляд за Автор "Романіка, Євгенія Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Безалкогольний напій загальнозмінюючої дії з використанням екстрактів нетрадиційної рослинної сировини(2014) Романіка, Євгенія Ігорівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Соколова, Ольга МиколаївнаЗапропоновано використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві безалкогольних напоїв та наведено рецептуру безалкогольного напою «Вересневий», який сприятиме попередженню вільнорадикального окиснення структур організму і стимулюватиме опірність організму до несприятливих чинників навколишнього середовища. The use of alternative plant material in the manufacture of soft drinks and soft drink recipes are "The September", which will help prevent free radical oxidation structures of the body and stimulate the body's resistance to adverse environmental factors.Документ Використанням комп’ютерної колориметрії при аналізі натуральних рослинних пігментів(2015) Романіка, Євгенія Ігорівна; Іванов, Сергій Віталійович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаКолір, як якісна властивість харчового продукту для споживача слугує критерієм натуральності, свіжості, стиглості, рівня технологічної дисципліни у виробництві. Формування кольору у продукті визначається усіма складовими етапами технології, умовами вирощування і первинної обробки сировини, параметрів технологічних процесів та термінів придатності продукції. Color as qualitative properties of the food to the consumer serves as the criterion of naturalness, freshness, maturity, level of technological discipline in production. Formation of color in the product is determined by the phases of all components technologies, growing conditions and initial processing of raw materials, manufacturing processes and parameters shelf life of products.Документ Дослідження показників якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини(2014) Романіка, Євгенія Ігорівна; Науменко, Ксенія АндріївнаОтримані екстракти з нетрадиційної сировини мають прийнятні для галузі безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв органолептичні та фізико-хімічні властивості, є джерелом ароматичних та біологічно активних речовин, що зумовлює перспективи їх використання під час розроблення нових напоїв. These extracts from non-traditional materials are suitable for the industry of soft and alcoholic beverages organoleptic and physico-chemical properties, is a source of aromatic and biologically active substances, which makes the prospects for their use in the development of new beverages.Документ Нове вівсяне печиво «ЯГІДКА»(2014) Романіка, Євгенія Ігорівна; Соколова, Ольга МиколаївнаПозитивний ефект від впровадження нових функціональних продуктів полягає у зниженні калорійності традиційних кондитерських борошняних виробів, що допоможе знизити енергетичну складову щоденного раціону споживачів. Такі розробки дозволяють розшити асортимент виробів функціонального призначення, сприяють збереженню здоров'я населення. The positive effect of the introduction of new functional foods is to reduce calorie traditional pastry flour products that help reduce energy component of the daily diet of consumers. These developments allow embroider range of products functionalities contribute to the preservation of public health.