Перегляд за Автор "Рідкоус, Володимир Васильович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення бродильної активності дріжджів за вуглекислим газом манометричним методом(2018) Рідкоус, Володимир ВасильовичДоведена можливість використання манометричного методу та аналітичних розрахунків для експрес-методу знаходження виділеного вуглекислого газу у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of application of gauge pressure method and analytical calculations for the purpose of determination of carbon dioxide released into the fermented wort during determination of fermentative activity of yeasts has been proven.Документ Визначення бродильної активності дріжджів за спиртом рефрактометричним методом(2018) Рідкоус, Володимир ВасильовичПопередньо для кожного конкретного випадку, при заданій початковій концентрації цукрози в суслі, за рефрактометричними таблицями для цукрози й етилового спирту, та значеннями виходу етилового спирту з цукрози, аналітично розраховано залежності значення показника коефіцієнта заломлення світла від вмісту накопиченого етилового спирту і незбродженого дійсного екстракту (цукрози) в зброджуваному суслі. Рефрактометричним методом заміряно показники коефіцієнта заломлення світла зброджуваного сусла і за попередньо розрахованими залежностями визначено в ньому вміст етилового спирту і дійсного екстракту. Визначені показники етилового спирту і дійсного екстракту порівняно з відповідними показниками, визначеними стандартними методами. На підставі проведених експериментів доведено можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. Середні похибки при визначенні вмісту етилового спирту становлять 0,14%об., а при визначенні вмісту дійсного екстракту.Документ Визначення бродильної активності дріжджів по вуглекислому газу манометричним методом(2019) Рідкоус, Володимир ВасильовичДоведена можливість використання манометричного методу та аналітичних розрахунків для експрес-методу знаходження виділеного вуглекислого газу у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of application of gauge pressure method and analytical calculations for the purpose of determination of carbon dioxide released into the fermented wort during determination of fermentative activity of yeasts has been proven.Документ Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту рефрактометричним методом(2018) Рідкоус, Володимир ВасильовичДоведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of application of refraction method and analytical calculations for the purpose of determination of ethanol and real extract content in the fermented wort during determination of fermentative activity of yeasts has been.Документ Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту, використовуючи метод одного параметру(2018) Рідкоус, Володимир ВасильовичДоведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of applying of analytical calculations and refractometer measuring for express-method of determination of ethanol content and real extract in fermented wort at determination of fermentative activity of yeast has been proven.Документ Визначення тривалості зброджування безалкогольних напоїв бродіння в умовах закладів готельно-ресторанного господарства(2019) Рідкоус, Володимир ВасильовичДоведена можливість відстежування тривалості бродіння сусла по визначенню концентрації етанолу в ньому аналітико-манометричним методом в умовах закладів готельно-ресторанного господарства.The possibility of control of the fermentation time of worth according to its ethanol content act in fermented wort by means gauge pressure method in the conditions of hospitality industry has been proven.Документ Підвищення бродильної активності(2010) Рідкоус, Володимир Васильович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Гетьманюк, К.; Онищенко, І.; Давиденко, Л.Для досягнення максимальної бродильної активності сухих пивоварних дріжджів раси Safbrew S-33 їх регідратацію потрібно проводити в суслі, яке буде в подальшому буде зброджуватись без попередньої аерації. Обводнення дріжджових клітин потрібно здійснювати без перемішування, розсипаючи сухі дріжджі на поверхні сусла. For maximum fermentation activity of dry brewing yeast race Safbrew S-33 their rehydration should be carried out in wort, which will continue to fermentation without any preliminary aeration. For irrigation of yeast cells yeast need distributed on the surface of the wort without stirring.