Перегляд за Автор "Салтан, Борис Андрійович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Доцільність використання каштанового борошна у виробництві рибних кулінарних виробів(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Салтан, Борис АндрійовичРозроблено рецептуру рибоборошняного кулінарного виробу «Кулеб’яка з каштанового борошна» функціонального спрямування для харчування хворих на целіакію, збагаченого мінеральними елементами і харчовими волокнами, що має високі органолептичні показники. The recipe of the culinary product “Kulebyaka from chestnut flour” of the functional direction for the nutrition of patients with celiac disease, enriched with mineral elements and dietary fibers, has high organoleptic characteristics.Документ Комплексна оцінка якості харчування(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Ільчук, Наталія Вікторівна; Салтан, Борис Андрійович; Сасник, Світлана СергіївнаПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.