Перегляд за Автор "Самойлюк, Леся Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сушена паприка — перспективна сировина для збагачення хлібних виробів(2024) Терлецька, Світлана Іванівна; Самойлюк, Леся Анатоліївна; Махинько, Валерій МиколайовичПаприка — це порошкоподібна приправа, яку виготовляють з висушеного і подрібненого червоного (болгарського) перцю. Вона є традиційним компонентом страв у багатьох народів, однак дослідження щодо можливості й перспектив використання її в промисловому хлібопеченні не проводилися. Вивчено вплив різних дозувань паприки на перебіг технологічного процесу і якість кінцевої продукції за прийнятими у галузі методиками