Перегляд за Автор "Сасник, Світлана Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Кальмари як функціональний інгредієнт картопляного фаршу(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Сасник, Світлана СергіївнаРозроблено нову рецептуру начинки для вареників, а саме «Фарш картопляний з кальма-ром» з поліпшеними органолептичними властивостями та підвищеною біологічною цінністю завдяки використанню сировини із гідробіонтів – кальмару. Фарш картопляний збагачено незамінними амінокислотами, вітамінами В2, В12 і РР. Новий вид фаршу може бути використаний у якості начинки не тільки для вареників, а й для інших кулінарних виробів (наприклад, млинців), що надає змогу розширити асортимент страв функціонального призначення. A new recipe for filling dumplings has been developed, namely “Potato mince with Kalmir” with improved organoleptic properties and increased biological value due to the use of raw materials from hydrobionts - squid. Potato stuffing is enriched with essential amino acids, vitamins B2, B12 and PP. A new type of stuffing can be used as a filling, not only for dumplings, but also for other culinary products (for example, pancakes), which makes it possible to expand the range of functional dishes.Документ Комплексна оцінка якості харчування(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Ільчук, Наталія Вікторівна; Салтан, Борис Андрійович; Сасник, Світлана СергіївнаПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.Документ Креветки як сировина вареників функціонального спрямування(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Сасник, Світлана СергіївнаРозроблено нову ре-цептуру начинки для вареників «Фарш картопляний з креветками». Введення до начинки вареників м’яса креветок надає продукту функціональних властивостей, підсилює смак і запах, та підвищує харчову цінність. Продукт може бути рекомендований всім групам населення, особливо для людей, як мають захворювання щитовидної залози, оскільки він містить значну кількість йоду.Developed a new recipe filler for dumplings "Potato mince with shrimp". Introduction to the stuffing dumplings of shrimp meat gives the product functional properties, enhances the taste and smell, and increases the nutritional value. The product can be recommended to all groups of the population, especially for people with diseases of the thyroid gland, because it contains a significant amount of iodine.