Перегляд за Автор "Семченко, Ярослава Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Документ Застосування порошку чаю матча в виробництві екструзійних продуктів(2021) Семченко, Ярослава Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковтун, Аліна ВолодимирівнаПід час створення рецептур функціональних продуктів використовують багатофакторні методи з значною кількістю обмежень, які враховують енергетичну, харчову цінність, смакові властивості з застосуванням комп’ютерної експертної системи адекватного харчування. Порошок чаю матча вносили на стадії глазурування.When creating recipes for functional products, multifactor methods are used with a significant number of limitations, which take into account the energy, nutritional value, taste properties using a computer expert system of adequate nutrition. Matcha tea powder was applied at the glazing stage.