Перегляд за Автор "Сеньків, Михайло Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи застосування адсорбентів кисню для зберігання харчових продуктів(2020) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сеньків, Михайло Миколайович; Шутюк, Віталій ВолодимировичНа кафедрі технології консервування національного університету харчових технологій досліджено вплив використання адсорбентів кисню на органолептичні та фізико-хімічні показники харчових напівфабрикатів та готових продуктів. Встановлено, що пакетик з поглиначем зменшує за 12…96 годин рівень вмісту кисню до менше 0,1 %, підтримує його рівень протягом декількох місяців. Поглинач кисню ефективний при широкому діапазоні коефіцієнта вмісту вологи в продукті - від 0,3 до 0,8 5%. The Department of Canning Technology of the National University investigated the influence of the use of oxygen adsorbents on organoleptic and physico-chemical indicators of food semi-finished products and finished products. It is found that the sachet with absorber reduces in 12...96 hours the level of oxygen content to less than 0,1 %, supports its level for several months. Oxygen absorber is effective at wide the moisture content of the product ranges from 0.3 to 0.85 %.Документ Розширення асортименту консервної продукції за рахунок будівництва цеху фруктових консервів на ПрАТ «Луцьк Фудз», м. Луцьк(2020) Сеньків, Михайло МиколайовичДокумент Розширення асортименту фруктових десертів зниженої енергетичної цінності на основі сливи(2022) Сеньків, Михайло Миколайович