Перегляд за Автор "Сирохман, Іван Васильович"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Кекс «Кунжутний» (Патент на корисну модель № 68297)(2012) Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Ковальчук, Христина Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кексу «Кунжутний». Кекс «Кунжутний» містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор пісок, яйця курячі, маргарин, родзинки, сіль кухонну, амоній, ванілін, який відрізняється тим, що додатково містить борошно житнє обдирне, порошок листя ожини сизої, порошок ромашки лікарської, порошок листя смородини чорної, молочну сироватку, кунжутну олію. Utility model patent. A cupcake recipe "Sesame". Cake "Sesame" contains wheat flour variety, sugar, eggs, margarine, raisins, salt, ammonium, vanillin, wherein further comprising flour, rye flour, powder blackberry leaves bluish powder, chamomile powder, currant leaves black, whey powder, sesame oil.Документ Кекс «Чорничний» (Деклараційний патент на корисну модель № 69064)(2012) Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Ковальчук, Христина Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кексу «Чорничний». Кекс «Чорничний» містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор пісок, яйця курячі, маргарин, родзинки, сіль кухонну, амоній, ванілін, який відрізняється тим, що додатково містить гречане борошно, сухе знежирене молоко, плоди чорниці, порошок кореню цикорію, порошок квітів фіалки триколірної. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру кекса «Черничный». Кекс «Черничный» содержит муку пшеничную высшего сорта, сахар песок, яйца куриные, маргарин, изюм, соль поваренную, аммоний, ванилин, который отличается тем, что дополнительно содержит гречневую муку, сухое обезжиренное молоко, плоды черники, порошок корня цикория, порошок цветов фиалки трехцветной. Utility model patent. A cupcake recipe "Blueberry". Cake "Blueberry" contains Wheat flour, sugar, eggs, margarine, raisins, salt, ammonium, vanillin, wherein further comprising buckwheat flour, skimmed milk, fruit blueberries, chicory root powder, powder colors Viola tricolor.Документ Круп’яні палички глазуровані (Деклараційний патент на корисну модель № 42577)(2009) Сирохман, Іван Васильович; Гирка, Ольга Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру круп’яних паличок глазурованих. Круп’яні палички глазуровані, які містять цукрову пудру та цукровий сироп, відрізняються тим, що крім основних компонентів використовуються олія виноградних кісточок, екстракт кореня живокосту спиртовий, шрот з плодів розторопші плямистої, порошок з пелюсток гібіскусу. Utility model patent. A recipe cereal sticks glazed. Groats sticks coated, containing icing sugar and sugar syrup, characterized in that in addition to the main components used grapeseed oil, comfrey root extract alcohol, flakes of milk thistle fruit, powder with petals of hibiscus.Документ Круп’яні палички солоні (Деклараційний патент на корисну модель № 41647)(2009) Сирохман, Іван Васильович; Гирка, Ольга Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру круп’яних паличок солоних. Круп’яні палички солоні, які крім основних компонентів, містять порошок насіння кмину, порошок морської капусти, паприку солодку мелену, порошок мускатного горіха. Utility model patent. A recipe cereal sticks salt. Groats sticks salted, which in addition to the basic components containing powder cumin powder, seaweed, sweet paprika powder, nutmeg powder.Документ Проблеми якості і безпечності харчових продуктів(2011) Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна МихайлівнаУ статті розглядаються проблеми якості та безпечності харчових продуктів. Основними завданнями сьогодення для промисловості і торгівлі є забезпечення населення якісними товарами функціонального спрямування і подовженим терміном зберігання завдяки використанню природних добавокДокумент Пряники заварні глазуровані (Деклараційний патент на корисну модель № 35054)(2008) Сирохман, Іван Васильович; Бодак, Михайло Петрович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру пряників заварних глазурованих. Пряники заварні глазуровані, що містять борошно пшеничне 1 ґатунку, цукор-пісок, соду харчову, вуглеамонійну сіль., які відрізняються тим, що в якості основних компонентів використовується борошно пшеничне 2 ґатунку, інвертний сироп, олія рослинна тверда, лецитин, молоко сухе знежирене, суха сироватка, цикорій розчинний, порошок суцвіть материнки. Utility model patent. A gingerbread recipe custard glazed. Spice-glazed custard containing wheat flour 1 grade, granulated sugar, baking soda, ammonium salt., Other than the fact that as the main components used wheat flour 2 grade, invert syrup, vegetable oil firm, lecithin, milk powder, whey powder, soluble chicory powder, oregano blossoms.Документ Спред «Оригінальний» (Деклараційний патент на корисну модель № 42576)(2009) Родак, Олександра Ярославівна; Сирохман, Іван Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру спреду «Оригінальний». Спред “Оригінальний”, що містить масло селянське солодковершкове несолене, з масовою часткою жиру 72,5 %, молоко сухе знежирене, емульгатор, барвник, ароматизатор, який відрізняється тим, що містить пальмову олію, лляну олію, водно-спиртовий екстракт трави грициків звичайних. Utility model patent. A recipe spread "Original." Spread "Original" containing Unsalted butter sweet, with a mass fraction of 72.5% fat, skim milk powder, emulsifiers, coloring, flavoring, characterized in that it contains palm oil, linseed oil, aqueous-alcoholic extract of herbs shepherd's purse ordinary.Документ Сухі сніданки глазуровані (Деклараційний патент на корисну модель № 42575)(2009) Сирохман, Іван Васильович; Гирка, Ольга Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру сухих сніданків глазурованих. Сухі сніданки глазуровані, що містять цукрову пудру та сироп, відрізняються тим, що крім основних компонентів використовуються повітряні зерна пшениці, олія лляна, лецитин, молоко сухе знежирене, порошок з плодів шипшини, ефірна олія шавлії мускатної, розчин олійний 10 %-ний вітаміну Е. Utility model patent. A recipe breakfast cereal glazed. Dry breakfast sweets containing powdered sugar and syrup, characterized in that in addition to the main components used in air wheat, flaxseed oil, lecithin, milk powder, powder of rosehip, essential oil clary, 10% solution of oil-tion of vitamin E.Документ Сухі сніданки функціональні (Деклараційний патент на корисну модель № 42574)(2009) Сирохман, Іван Васильович; Гирка, Ольга Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру сухих сніданків функціональних. Сухі сніданки функціональні, що містять цукрову пудру та сироп, відрізняються тим, що крім основних компонентів використовуються зародкові пластівці пшеничні, порошок з кореня радіоли рожевої, яблучний порошок, аскорбінова кислота. Utility model patent. A recipe breakfast cereal functional. Dry breakfast functional containing powdered sugar and syrup, characterized in that in addition to the main components used in wheat germ flakes, powder of roots gramophone pink, apple powder, ascorbic acid.