Перегляд за Автор "Скрипник, В. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження електропровідних властивостей м'яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу(2015) Скрипник, В. О.; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичЖарені кулінарні вироби з натурального м'яса є однією з найбільш популярних страв серед відвідувачів закладів ресторанного господарства. Однак традиційне обладнання для їх приготування характеризується низькою енергоефективністю, а сам процес жарення відрізняється значною тривалістю та втратами в масі готових виробів. The fried ready-to-serve foods from natural meat are one of the most popular foods among the visitors of establishments of restaurant economy. However characterized a traditional equipment for their preparation is low energoefektivnistyu, and the process of frying differs considerable duration and losses in-bulk the finished products.Документ Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса(2015) Скрипник, В. О.; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичДо найважливіших чинників які визначають успішність функціонування та популярність закладів ресторанного господарства серед населення відноситься якість готової продукції, яку вони реалізують. Основними показниками якості для споживачів є органолептична оцінка та безпечність готових виробів. Найбільший вплив на якість готових жарених виробів із м’яса мають якість вихідної сировини та умови і спосіб теплового оброблення. The most important factors that determine the success and popularity of functioning institutions restaurants in the population include quality of products they sell. Key indicators of quality for consumers is organoleptic evaluation and safety of the finished products. The greatest impact on the quality of the finished products from meat fried with quality feedstock and conditions and heat treatment method.