Перегляд за Автор "Соколовська, Евеліна Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Експрес-методи ідентифікації фальсифікації харчових продуктів(2017) Біленький, Павло Сергійович; Віноградов, Валерій Максимович; Соколовська, Евеліна Юріївна; Роньшина, Крістина Олексіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі розглянуто експрес-методи ідентифікації фальсифікації харчових продуктів.Документ Сучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства(2020) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Соколовська, Евеліна ЮріївнаПублікація висвітлює переваги sous wide технології під час приготування м’ясних страв у закладах ресторанного господарства.