Перегляд за Автор "Соловйова, Катерина Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Отримання пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого шротом насіння олійних культур(2020) Соловйова, Катерина Володимирівна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВикористання шроту насіння олійних культур для збагачення пшеничного хліба дозволяє отримати харчовий продукт з підвищеною харчовою цінністю. The use of meal of oilseeds to enrich the wheat bread makes it possible to obtain a food product with high nutritional value.Документ Проект виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого шротом насіння олійних культур(2020) Соловйова, Катерина Володимирівна