Перегляд за Автор "Сомик, Олена Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання квашеної білокачанної капусти у рецептурі рибних котлет(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Сомик, Олена ОлександрівнаВивчена можливість використання квашеної білокачанної капусти як функціонального інгредієнту для виробництва кулінарних рибних виробів.Studied the possibility of using sauerkraut cabbage as a functional ingredient for the production of culinary fish products.Документ Зрази рибні (Деклараційний патент на винахід № 120238)(2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Сомик, Олена ОлександрівнаЗрази рибні, які відрізняються тим, що як філе риби використовується філе минтаю, додатково містять квашену червонокачанну капусту. Fish zrazy, which differ in that pollock fillets are used as fish fillets, additionally contain sauerkraut red cabbageДокумент Котлети рибні (Деклараційний патент на винахід № 120239)(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Сомик, Олена ОлександрівнаКотлети рибні, які відрізняються тим, що як філе риби використовується філе минтаю, додатково містять квашену білокачанну капусту Fish cutlets, which differ in that pollock fillets are used as fish fillets, additionally contain sauerkraut cabbageДокумент Технологія використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Сомик, Олена ОлександрівнаДосліджено та описано технологію використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних.