Перегляд за Автор "Строй, І. І."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання натуральних емульгуючих компонентів в технології майонезів(2015) Строй, І. І.; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир ОлександровичНа сьогодні перед харчовою промисловістю постає актуальне питання забезпечення населення широким асортиментом продукції високої якості та створення продуктів для раціонального харчування. До перспективних жировмісних продуктів відноситься майонез. Завдяки своїм високим смаковим та поживним властивостям популярність цього продукту дуже висока. Однак наявність в рецептурному складі яєць обмежує його споживання для людей, що повинні контролювати вміст холестерину в їжі. Today the food industry appears before the actual issue of population wide range of high quality products and create products for nutrition. The long-term fat-containing foods include mayonnaise. Due to its high nutritional value and taste the popularity of this product is very high. However, the presence of a prescription consisting of egg consumption limits for people who have to control cholesterol food.Документ Здобутки кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів у технології олійно-жирових виробництв(2014) Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Строй, І. І.Наведено головні результати роботи кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів в рамках студентської науково-дослідної роботи спеціальності «Технології жирів і жирозамінників». Матеріал присвячено 130-річчю від дня заснування Національного університету харчових технології.Документ Фракціонування пальмової олії(2014) Строй, І. І.Метою роботи було виділення фракції пальмової олії, а саме пальмового олеїну та пальмового стеарину з пальмової олії. Визначення ковзної точки плавлення пальмової олії та її фракцій, порівняння отриманих значень з теоретичними даними. The purpose of the allocation fraction of palm oil, palm olein namely palm stearin and palm oil. Determination of the melting point of the moving palm oil and its fractions, comparing the obtained values with the theoretical data.