Перегляд за Автор "Студзінська, Марина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання овочевих порошків у технологіях низькокалорійних соусів(2014) Студзінська, Марина Олександрівна; Панченко, Ірина; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВизначено можливість використання в технології низькокалорійних соусів овочевих порошків, які є натуральними структуроутворювачами, і дозволяють знизити вміст жиру в рецептурній композиції. The possibility of using the technology of low-calorie sauces vegetable powders that are natural structure-and can reduce the fat content in prescription formulation.Документ Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями(2010) Студзінська, Марина Олександрівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван ФедоровичДокумент Дослідження реологічних властивостей низькокалорійних емульсійних соусів з овочевими порошками(2014) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Студзінська, Марина ОлександрівнаЕмульсійні соуси є поширеними в раціоні харчування населення і представлені полікомпонентними системами. Продукти з високим вмістом — є незамінним фактором харчування людей, так як саме ці продукти задовольняють потреби організму в жирах та жиророзчинних інгредієнтах. Emulsion sauces are common in the diet of the population and are multicomponent systems. Foods high - is an indispensable factor in human nutrition, as these products meet the body's need fats and fat-soluble ingredients.Документ Розроблення низькокалорійного кисломолочного продукту(2012) Студзінська, Марина Олександрівна; Гойко, Ірина ЮріївнаВ отриманому кисломолочному продукті пробіотична дія заквасочних культур поєднується з пребіотичними властивостями полідекстрози, що підсилює оздоровчий ефект, крім того за її допомогою можна знижувати калорійність готового продукту шляхом повної або часткової заміни цукру і жиру. In the resulting effect of probiotic fermented milk product fermented crops combined with prebiotic properties polidekstrozy that enhances the healing effect, in addition it can help reduce the caloric content of the finished product by complete or partial replacement of sugar and fat.Документ Філософське значення періодичного закону Д. І. Менделєєва(2014) Студзінська, Марина Олександрівна; Кітов, Микола ГригоровичПеріодичний закон Д. І. Менделєєва, фундаментальний закон, що встановлює періодичну зміну властивостей хімічних елементів залежно від збільшення зарядів ядер їх атомів, відкритий ним в 1869 при зіставленні властивостей всіх відомих на той час елементів і величин їх атомних мас. Periodic Law DI Mendeleev fundamental law establishing a periodic change in the properties of chemical elements according to increasing charges nuclei of their atoms, opened it in 1869 when comparing the properties of all known at the time the elements and values of their atomic masses.