Перегляд за Автор "Сюткіна, Олена Вячеславівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання полісолодового екстракту «Полісол» при виробництві пісочного печива(2013) Сюткіна, Олена Вячеславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаУ роботі наведені технологічні особливості розробки пісочного печива з використанням полісолодового екстракту. The technological features of development of shortbread are in-process resulted with the use of polymalt extract.Документ Вівсяне печиво «Солодок» (Патент на винахід № 105329)(2014) Бондар, Наталія Петрівна; Сюткіна, Олена ВячеславівнаВівсяне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, борошно вівсяне, цукор-пісок, масло вершкове, корицю, ванілін, соду, сіль. Крім цього печиво додатково містить полі солодовий екстракт "Полісол". Oatmeal cookies contain high quality wheat flour, oatmeal flour, sugar, butter cream, cinnamon, vanillin, soda, salt. In addition, the cookie additionally contains polysilicon Extract "Polisol".Документ Вівсяне печиво «Солодок» (Патент на корисну модель № 85615)(2013) Бондар, Наталія Петрівна; Сюткіна, Олена ВячеславівнаВівсяне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, борошно вівсяне, цукор-пісок, масло вершкове, корицю, ванілін, соду, сіль. Крім цього печиво додатково містить полі солодовий екстракт "Полісол". Oatmeal cookies contain high quality wheat flour, oatmeal flour, sugar, butter cream, cinnamon, vanillin, soda, salt. In addition, the cookie additionally contains polysilicon Extract "Polisol".Документ Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності(2013) Сюткіна, Олена Вячеславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаУ роботі наведені технологічні особливості розробки вівсягого печива з використанням полісолодового екстракту. The technological features of development of avenaceous thin captain are in-process resulted with the use of polymalt extract.Документ Пісочне печиво з полісолодовим екстрактом "Полісол" (Патент на корисну модель № 83000)(2013) Бондар, Наталія Петрівна; Сюткіна, Олена ВячеславівнаПісочне печиво містить борошно пшеничне, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, натрій двовуглекислий, сіль, полісолодовий екстракт "Полісол". Shortbread contains wheat flour, sugar, butter, egg, sodium bicarbonate, salt, polymalt "Polisol" extract.