Перегляд за Автор "Сіндікаєва, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення(2005) Сіндікаєва, Н. В.; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаДосліджено вплив порошків із моркви різних способів сушіння на зміни показників структури збагаченого вершкового масла та виявлено вплив добавок на накопичення продуктів окиснення при зберіганні готового продукту. The influence of different powders carrot drying indicators change the structure of enriched butter. The effect of additives on oxidative processes powders during storage ready products.Документ Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла(2005) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Сіндікаєва, Н. В.Методом оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви отриманого конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності добавки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла. Подано механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла. Тhe method of optical microscopy defined dispersion powder carrot obtained by convective drying. Influence of dispersion of additives on organoleptic and rheological parameters butter. Presented mechanism of interaction of powder with a water phase of butter.