Перегляд за Автор "Талалай, Н. М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Функціональний продукт на основі альбумінного сиру(2005) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Талалай, Н. М.Завдяки введенню сироватки як рецептурного компонента альбумінний сир з харчовими волокнами набуває стабільної структури, підвищується його біологічна цінність. Амінокислотний склад сироваткових білків, отриманих термокислотною коагулією, відповідає потребам організму людини найповніше, їх харчова і біологічна цінність є виключно високою. Розробку нових комбінованих альбумінних продуктів підвищеної біологічної цінності, які позитивно впливають на фізіологічні функції організму людини, вважаємо актуальною і доцільною з погляду функціонального харчування. With the introduction of serum as prescription albuminnyy cheese component of dietary fiber becomes stable structure, increases its biological value. Amino acid serum proteins composition obtained thermo acid coagulation, meets the human body needs totally. Their nutritional and biological value is extremely high. New, combined albuminnyy products development with high biological value positively influences on physiological the human body functions is considered relevant and appropriate in terms of functional foods.