Перегляд за Автор "Тарасюк, Галина Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Економічні методи регулювання виробництва та реалізації м’ясної продукції в ринкових умовах в Україні(2001) Тарасюк, Галина МиколаївнаДисертація є рукописом, який містить: узагальнені теоретичні положення економічних методів регулювання виробництва та реалізації м’ясних продуктів; аналіз сучасного стану виробництва та реалізації продукції м’ясної промисловості; аналіз впливу податкової, цінової, кредитної політики та інших методів регулювання на ефективність виробництва; розроблені пропозиції щодо вдосконалення економічних методів регулювання виробництва та реалізації м’ясної продукції та заходи для подолання спаду виробництва в галузі, підвищення ефективності виробництва та забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних м’ясних продуктів.Документ Логістичні концепції в розвитку підприємств харчової промисловості(2015) Тарасюк, Галина МиколаївнаДокумент Теоретичні засади оцінки ефективності та результативності діяльності підприємств(2012) Тарасюк, Галина Миколаївна; Пенчук, Ганна СергіївнаВ даній статті розглядаються такі економічні категорії як «ефективність» та «результативність» діяльності підприємств, різні методологічні підходи до оцінки результативності господарської діяльності. Наголошуєтья на важливості розмежування цих понять та виокремлення основних критеріїв оцінки. This article covers the following economic categories as "efficiency" and "effectiveness" of enterprises, different methodological approaches evaluation of economic activity. Naholoshuyetya the importance distinction between concepts and criteria of separation.Документ Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості(2009) Тарасюк, Галина МиколаївнаУ дисертації вперше розроблено теоретико-методологічні основи та концептуальні положення управління плануванням діяльності підприємства. Розроблено та обґрунтовано концептуальну модель планування потенціалу підприємств харчової промисловості з врахуванням внеску кожної його складової. Запропоновано методичні підходи до управління виробничою програмою підприємства харчової промисловості та розроблено методику формування беззбиткового обсягу виробництва продукції в натуральному вираженні для багатономенклатурного виробництва з врахуванням особливостей діяльності підприємств харчової промисловості. Theoretical, methodological basis and conceptual standings of the management of the planning at the enterprises. The conceptual model of planning the potential of the enterprises of food industry accordingly to the causes of every component is developed and proved.