Перегляд за Автор "Тесленко, Анастасія Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікри(2014) Тесленко, Анастасія Михайлівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ результаті проведених досліджень, розроблені рецептури ікри з моркви та буряка збагачені каротиновмісним збагачувачем «Каротинка». As a result of the research, developed recipes caviar with carrots and beets with the addition of enrichers "Karotynka" containing carotene.Документ Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертів(2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропонована технологія каротиновмісних десертів на основі моркви та яблук, збагачених пшеничними зародками. The proposed technology of desserts that contain carotene from carrots and apples enriched by wheat germДокумент Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості(2012) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина МихайлівнаПоказано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості.Документ Ікра з моркви вітамінізована (Патент на корисну модель № 97185)(2015) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Миронець, Наталія ВолодимирівнаІкра з моркви вітамінізована, яка включає обжарені моркву та цибулю, томатне пюре, рослинну олію, сіль, перець, яка відрізняється тим, що додатково містить бланшовану моркву, цукор, каротиновмісний порошок з морквяних вичавок. Caviar from carrots vitaminized which includes fried carrots and onions, tomato puree, vegetable oil, salt, pepper, wherein further comprising blanched carrots, sugar, powder of carrot husks containing caroteneДокумент Ікра з моркви вітамінізована (Патент України № 109740)(2015) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Миронець, Наталія ВолодимирівнаІкра з моркви вітамінізована, яка включає обжарені моркву та цибулю, томатне пюре, рослинну олію, сіль, перець, яка відрізняється тим, що додатково містить бланшовану моркву, цукор, каротиновмісний порошок з морквяних вичавок. Caviar from carrots vitaminized which includes fried carrots and onions, tomato puree, vegetable oil, salt, pepper, wherein further comprising blanched carrots, sugar, powder of carrot husks containing carotene.