Перегляд за Автор "Успаленко, Ольга Василівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Оцінка якості безалкогольного вина, виготовленого шляхом дистиляції(2022) Успаленко, Ольга Василівна; Білько, Марина Володимирівна; Самарін, Володимир Олександрович; Кучеренко, Володимир МихайловичУ тезах доповіді досліджено вплив процесу деалкоголізації на зміну органолептичних характеристик, фізико-хімічних показників і речовин ароматичного комплексу алкогольних вин. Виробництво безалкогольних вин є актуальним напрямком сучасного виноробства, адже їх споживання стає однією із основних тенденцій, яка формує індустрію напоїв і має соціальну складову. Український ринок безалкогольних вин представлений лише зразками іноземних виробників, а виробництво вітчизняних безалкогольних вин стримується внаслідок недостатньої інформації в напрямку підбору технології деалкоголізації та впливу на їх якість The influence of the dealcoholization process on the change of organoleptic characteristics, physico-chemical parameters, and substances of the aromatic complexity of alcoholic wines is investigated in the paper examines. The organoleptic characteristics of alcohol-free wines based on samples from foreign producers were studied, and their featu- res were established, which consist of a not intense aroma with tones of overcooking and excessive acidity.Документ Оцінка якості безалкогольного вина, виготовленого шляхом дистиляції(2022) Успаленко, Ольга Василівна; Білько, Марина Володимирівна; Кучеренко, Володимир МихайловичУ статті досліджено вплив процесу деалкоголізації на зміну органолептичних характеристик, фізико-хімічних показників і речовин ароматичного комплексу алкогольних вин. Виробництво безалкогольних вин є актуальним напрямком сучасного виноробства, адже їх споживання стає однією із основних тенденцій, яка формує індустрію напоїв і має соціальну складову. Український ринок безалкогольних вин представлений лише зразками іноземних виробників, а виробництво вітчизняних безалкогольних вин стримується внаслідок недостатньої інформації в напрямку підбору технології деалкоголізації та впливу на їх якість. The influence of the dealcoholization process on the change of organoleptic characteristics, physico-chemical parameters, and substances of the aromatic complexity of alcoholic wines is investigated in the paper examines. The organoleptic characteristics of alcohol-free wines based on samples from foreign producers were studied, and their featu- res were established, which consist of a not intense aroma with tones of overcooking and excessive acidity.