Перегляд за Автор "Філенко, Альона"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною(2014) Філенко, Альона; Хижняк, Ольга ОлександрівнаЗбагачене масло містить в більшій кількості комплекс вітамінів і мінералів, що робить його кориснішим, тому збагачення вершкового масла клітковиною зародків пшениці і кісточок винограду зробить його ще кориснішим. Enriched oil contains more vitamins and minerals, making it useful as enrichment butter fiber wheat germ and grape seed make it even more useful.Документ Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною(2014) Філенко, Альона; Хижняк, Ольга ОлександрівнаВершкове масло є одним з найуживаніших серед молочних продуктів. За добу здорова людина має вживати мінімум 10 грам, але не більше 30 грам. До складу вершкового масла входять жирні кислоти, вуглеводи, вітаміни групи В, А, Е, D, РР, білки, кальцій, залізо, фосфор, калій, мідь, цинк, марганець, магній, натрій. Butter is one of the most common among dairy products. During the day, a healthy person should eat at least 10 grams but not more than 30 grams. The structure consists of butter fatty acids, carbohydrates, vitamins, A, E, D, PP, protein, calcium, iron, phosphorus, potassium, copper, zinc, manganese, magnesium, sodium.Документ Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Хижняк, Ольга Олександрівна; Філенко, АльонаВ даній статті йде мова про користь та необхідність споживання молочних продуктів для нормального функціонування організму людини на прикладі вершкового масла, яке несе в організм білки, рослинні жири, вітаміни, незамінні амінокислоти та мінеральні речовини. Широку популярність в наш час набуло використання клітковини з рослинної сировини у якості збагачувача харчових продуктів. Клітковина дуже важлива для нашого організму. Зокрема, корисна для шлунково-кишкового тракту, вона покращує моторику кишечника, виводить холестерин, шлаки і токсини з організму, навіть у профілактиці раку клітковина відіграє велику роль. Додавання клітковини до вершкового масла не тільки зробить продукт корисним, оздоровчим чи функціональним, а й покращить стан здоров’я його споживачів. This article is about the benefits and necessity of consumption of dairy products for the normal functioning of the human body with an example of butter , which carries the body proteins, vegetable oils , vitamins, essential amino acids and minerals. The widespread popularity nowadays acquired using cellulose from plant material as food enrichers. Fiber is very important for our body. In particular, useful for the gastrointestinal tract, it improves intestinal motility, removes cholesterol, toxins from the body, even in the prevention of cancer it plays an important role. Adding fiber to the butter will not only make the product useful, wellness or functional, but also improve the health of its consumers.Документ Дослідження протекторних властивостей вершкового масла щодо Меркурію II(2014) Максименко, Олена Василівна; Філенко, АльонаДосліджені протекторні властивості вершкового масла щодо меркурію (ІІ). Отримані кількісні характеристики звязуючої здатності основних компонентів паштету щодо Hg(II). Investigated protective properties of butter on mercury (II). Quantitative characteristics zvyazuyuchoyi ability of the main components of paste on Hg (II).