Перегляд за Автор "Хацкевич, Юрій Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби(2015) Хацкевич, Юрій Миколайович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Борисова, Аліна ОлексіївнаУ статті досліджено активну кислотність розчинів регуляторів кислотності, що наявні на ринку України. Надано рекомендації щодо необхідних концентрацій досліджених препаратів у сольових розчинах, призначених для ін ’єкційного посолу рибної сировини. Наведено результати досліджень зміни активної кислотності риби та її вологоутримувальної здатності під час ін’єкційного посолу й копчення. Зроблено висновок про недоцільність засто сування регуляторів кислотності під час посолу рибної сировини, що призначена для виробництва копченої продукції