Перегляд за Автор "Цапко, Софія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз ризиків при виробництві вермішелі швидкого приготування(2020) Грегірчак, Наталія Миколаївна; Слободян, Ольга Петрівна; Цапко, Софія ОлександрівнаРозглянуто небезпечні фактори, які можуть становити ризики для якості вермішелі швидкого приготування. Встановлено критичні контрольні точки для кожного етапу виробництва продукції, визначено критичні межі, запропоновано попереджувальні дії, наведено сучасні методи контролю і періодичності проведення заходів для моніторингу. The article touches upon the issue of hazards that can jeopardize the quality of instant noodles. Much attention is given to critical control points and advanced control techniques, along with monitoring intervals.Документ Біотехнологічні особливості одержання дріжджових кілер-токсинів та перспективи їхнього застосування(2022) Цапко, Софія ОлександрівнаДокумент Культивування Streptomyces natalensis для одержання Натаміцину(2020) Цапко, Софія Олександрівна