Перегляд за Автор "Чайка, А. И."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производствах(2011) Ободович, Александр Николаевич; Чайка, А. И.; Недбайло, Александр Николаевич; Лымарь, А. Ю.Вивчена можливість застосування дискретно-імпульсного вводу енергії в технології бродильного і хлібопекарського виробництва. Встановлено, що використання методу в технології виробництва спирту з крохмаловмісної сировини дозволить скоротити тривалість процесу від 72 до 40 годин, збільшити міцність бражки від 9,0 до 10,4 %.Изучена возможность применения дискретно-импульсного ввода энергии в технологии бродильного и хлебопекарного производства.