Перегляд за Автор "Черкас, Ірина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження показників хліба з різних видів пшеничного цільнозернового борошна(2024) Ситниченко, Тетяна Олександрівна; Черкас, Ірина Олександрівна; Михонік, Лариса АнатоліївнаВ тезах висвітлено результати досліджень показників якості хліба з пшеничного цільнозернового борошна - обойного, жорнового та сіяного, порівняно з хлібом з борошна вищого сорту. Хліб з пшеничного цільнозернового борошна є оздоровчим продуктом і джерелом харчових волокон, мінеральних речовин та вітамінів, але характеризується низькими споживчими властивостями. Це потребує розроблення технологічних заходів, які б сприяли підвищенню його якості