Перегляд за Автор "Чуприна, Анатолій Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Модульна система проектування обладнання для пакування в’язких харчових продуктів(2004) Гавва, Олександр Миколайович; Чуприна, Анатолій Володимирович; Токарчук, Сергій ВолодимировичІнтенсивний розвиток пакувальної промисловості вимагає створення функціональних одиниці різних груп пакувальних машин. Існує потреба в проведенні аналізу і синтезу конструктивних схем устаткування. У статті представлена методика проектування устаткування для пакування в'язких харчових продуктів з використанням модульного методу аналізу і синтезу. Представлено топологічну модель пакувальної машини, критерієм оптимізації прийнято мінімальне використання енергії. Встановлений, що до 30 % з усієї затраченої в технологічному процесі енергії припадає на транспортну систему. The intensive development of a packing machine industry requires creation of func¬tional units of different groups of packing machines. It is necessary to spend the analysis and synthesis of the constructive schemes of the equipment. In an article the technique of projection of computers for packing viscous foodstuff with usage of a modular method of synthe¬sis and analysis is reduced. For this pur¬pose the topological model of the machine is developed and makes it synthesis by cri¬terion of minimum usage of energy. Is established, that up to 30 % of all ener¬gy, used on the technological process, is spent in the transport system.Документ Наукове обґрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих вантажів(2004) Чуприна, Анатолій ВолодимировичДисертація присвячена науковому обґрунтуванню вибору раціональної технологічної схеми уніфікованої пакетоформувальної машини, її структурної та конструктивної схем та визначенню раціональних значень параметрів підіймально-опускного пристрою та пристрою профілювання за умови мінімізації енерговитрат. The thesis is denoted to scientific substantiation of unified palletizer’s rational technological scheme, its structural scheme and design and to definition of rational parameters of a lifting-dipping device and loads shaping devise under conditions of energy consumption minimization. Experimental research enabled: to define a damping factor for dynamic system of a lifting-dipping device, which was later used for simulating model calculations; to define rheological characteristics of typical food loose goods, which were used for numerical computations of worked out mathematical simulating model.