Перегляд за Автор "Шамцян, Марк"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Позначення на маркуванні часових характеристик зберігання харчової продукції(2014) Мнеріе, Думітру; Цуко, Думітру; Шамцян, Марк; Попович, Крістіна; Теличкун, Володимир Іванович; Губеня, Олексій Олександрович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаУмови позначення на упаковці (етикетці) дати виготовлення, терміну зберігання, кінцевої дати споживання у законодавствах України, країнах Європейського Союзу та Митного Союзу відрізняються. Для безперешкодного експорту продукції виробник має враховувати особливості вимог маркування. Доцільно враховувати право споживача на повну інформацію про продукт. Terms designation on the packaging (label) date of manufacture, the term storage, end date consumption in legislation Ukraine, countries EU Customs Union and different. For smooth export products is tailored to suit the requirements of labeling. It is advisable to take into account the consumer's right to full information about the product.Документ Споживча культура та відповідальність вибору харчових продуктів(2015) Теличкун, Юлія Станіславівна; Губеня, Олексій Олександрович; Теличкун, Володимир Іванович; Мнеріе, Дмитро; Шамцян, Марк; Мнеріе, ГабріелаСучасні стратегії, що стосуються здорового харчування, проблем зі здоров’ям та зайвою вагою передбачають необхідність для споживача мати доступ до чіткої, послідовної та доведеної інформації про харчовий продукт. На жаль, більшість споживачів в Україні не звертає уваги на маркування харчових продуктів. Мета даного дослідження - встановити причини, згідно яких споживач не звертає уваги на маркування, та акцентувати увагу споживача на правильному та відповідальному виборі харчових продуктів. Modern strategies regarding healthy eating, health problems and obesity implies the need for consumers to have access to clear, consistent and proven information about food product. Unfortunately, most consumers in Ukraine does not pay attention to the labeling of food products. The purpose of this study - to establish the reasons under which the consumer does not pay attention to labeling and consumer focus on the right and responsible choice of food.Документ Інформація про термін придатності харчових продуктів на етикетці та її розуміння споживачем(2014) Мнеріе, Дмитро; Шамцян, Марк; Тіта, Овідіу; Теличкун, Володимир ІвановичОдна з основних функцій упаковки - інформаційна. Вона дає споживачу необхідну інформацію щодо продукту, його складу, домішок, терміну та умов зберігання, виробника, інструкції щодо використання та інших важливих даних. One of the main functions of packaging - information. It gives the consumer the necessary information about the product, its composition, impurities, duration and conditions of storage, manufacturer, instructions for use and other important data.