Перегляд за Автор "Шевченко, Василь Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Новий зерновий екстракт як сировина для виробництва пива(2006) Шевченко, Василь Михайлович; Прибильський, Віталій Леонідович; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаВідомо, що при виробництві пива заміна солоду несолодженим ячменем дає значний економічний ефект. Крім ячменю в пивоварінні використовують інші замінники солоду: рис, кукурудзу, цукор, ячмінно-солодовий екстракт, крохмальну патоку. It is known that the production of beer malt replacement nesolodzhenym barley provides significant economic benefit. In barley in brewing using other substitutes for malt, rice, corn, sugar, barley-malt extract, starch syrup.