Перегляд за Автор "Шевченко, О. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками(2000) Кравчук, Наталія Миколаївна; Шевченко, О. В.Досліджено можливість збагачення пектином нових солодких страв, напоїв та соусів, що набувають лікувально-профілактичних властивостей.The possibility of enrichment pectin new desserts, beverages and sauces, which have therapeutic and prophylactic properties.Документ Поліпшення якості овочевих страв(1998) Кравчук, Наталія Миколаївна; Грищенко, І. М.; Шевченко, О. В.Дослідження використання соєвих продуктів для виробництва страв із овочів та кулінарних соусів. Research of use soya products for production dishes from vegetables and souses.Документ Технологія солодких страв з біологічно активними харчовими добавками вітапектину та фітосорбенту(2001) Кравчук, Наталія Миколаївна; Шевченко, О. В.Розроблено технологію виробництва солодких страв та солодких соусів з біологічно активними харчовими добавками вітапектину та фіто сорбенту. Invented technology of production sweet dishes and sweet souses with biologically active nutrition ingredients: vitapectin and fitosorbent.