Перегляд за Автор "Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 68
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз стану обігових засобів на хлібопекарських підприємствах(2009) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДосліджено особливості формування та управління обіговими засобами на підприємствах хлібопекарської промисловості, оцінено можливості для створення умов для більш ефективного використання та управління обіговими засобами. Проаналізовано основні джерела формування та поповнення обігових засобів хлібопекарських підприємств з визначенням їх ефективності. Is investigated features of formation and management of circulating assets at the enterprises of bakery branch, is appreciated opportunities for creation of conditions for more effective utilization and management of circulating assets. That is analysed the basic sources of formation of updating of circulating assets of the bakery enterprises with determination of their efficiency.Документ Аналітичне підгрунття управління обіговими коштами підприємств хлібопекарської промисловості(2008) Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна; Марченко, Валентина МиколаївнаДокумент Визначення потреби в оборотних активах хлібопекарських підприємств(2008) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Використання логістичних систем для управління оборотними засобами підприємства(2012) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Вплив ліквідності оборотного капіталу на інноваційну діяльність підприємства(2008) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Вплив реінжинірингу на конкурентоспроможність підприємств(2022) Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна; Оніщук, Валентин РомановичВивчається питання доцільності реалізації реінжинірингу бізнес-процесів на підприємствах харчової промисловості, його вплив на конкурентоспроможність. В сучасних умовах ведення бізнесу важливою складовою його господарської діяльності є необхідність змін в технології виробництва, маркетингу, управлінні персоналом, та в організаційній структурі. Забезпечення високого рівня конкурентоспроможності на підприємстві повинно контроюватись керівництвом в процесі впровадження реінжинірингу бізнес-процесів. The issue of feasibility of implementing reengineering of business processes at food industry enterprises, its impact on competitiveness is studied. In modern business conditions, an important component of its economic activity is the need for changes in production technology, marketing, personnel management, and organizational structure. Ensuring a high level of competitiveness at the enterprise should be controlled by management in the process of implementing business process reengineering.Документ Географічна структура експортно-імпортних операцій України(2019) Тюха, Ірина Володимирівна; Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДосліджено географічну структуру експортно-імпортних операцій України. Встановлено, що у 2017 р. вітчизняна зовнішня торгівля розвивалася одночасно під впливом минулого багажу міжнародних економічних відносин України й новітніх геоекономічних і геополітичних тенденцій. Зовнішньоторговельні операції з товарами у 2018 р. Україна здійснювала з партнерами з 223 країн світу. Експортували товари до 201 країни світу, імпор тували – із 206 країн. Кількість підприємств, що здійснювали зовнішню торгів лю товарами становили в експорті 16,5 тис. одиниць, в імпорті – 27,1тис. одиниць. The geographical structure of Ukraine's export-import operations was studied. It was established that in 2017 domestic foreign trade developed simultaneously under the influence of the past baggage of Ukraine's international economic relations and the latest geoeconomic and geopolitical trends. In 2018, Ukraine carried out foreign trade operations with goods with partners from 223 countries. Goods were exported to 201 countries of the world, imported from 206 countries. The number of enterprises engaged in foreign trade in goods amounted to 16,500 units in export and 27,100 in import. unitsДокумент Географічна структура експортно-імпортних операцій України(2019) Тюха, Ірина Володимирівна; Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаРозглянуто основні проблеми при формуванні експортного потенціалу підприємств агропромислового сектора, та труднощі з якими вони при цьому стикаються, а також вирішення цих проблем. The main problems in the formation of the export potential of enterprises of the agro-industrial sector, and the difficulties they face at the same time, as well as the solution of these problems, are considered.Документ Джерела формування обігових засобів підприємств хлібопекарської промисловості(2008) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Елементи обігових коштів хлібопекарських підприємств(2008) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Ефективність використання обігових засобів харчових підприємств(2009) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Механізм управління грошовими коштами у хлібопекарській промисловості(2011) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Митна логістика, як елемент підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємств(2015) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Митне оформлення, як частина системи митного регулювання ЗЕД в Україні(2012) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Нормування обігових коштів хлібопекарських підприємств(2007) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Нормування, як один з напрямків управління обіговими коштами хлібопекарських підприємств(2011) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Організаційні засади розвитку хлібопекарських підприємств в кризових умовах(2014) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаЗміни кон'юнктури споживання харчових продуктів на світовому рівні спричинили відповідні зміни і в структурі вітчизняного ринку харчових продуктів. Особливо це стосується хлібопекарської промисловості, розвиток якої залежить від суміжних галузей та багатьох інших факторів. Fluctuations food consumption at the global level led to corresponding changes in the structure of the domestic food market. This applies particularly to the baking industry, whose development depends on the related industries, and many other factors.Документ Особливості використання логістичного підходу до управління виробничими запасами підприємства, як елемента оборотних засобів(2012) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Особливості використання технічних засобів митного контролю для реалізації функцій митного регулювання(2013) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Особливості групування оборотних засобів, як елемент системи управління ними(2011) Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна