Перегляд за Автор "Шпаченко, Діана Валентинівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження переваг та недоліків впровадження концепції «точно в строк» на харчових виробництвах(2022) Шпаченко, Діана Валентинівна; Грибков, Сергій Віталійович; Доля, Сергій ОлександровичУ роботі досліджено переваги та недоліки впровадження концепції «точно вчасно» у виробництві харчових продуктів. Крім того, розглянуто основні проблеми впровадження концепції «точно вчасно». Реалізація цієї концепції буде корисною для кінцевого споживача, для підприємства, а також для працівників цього виробництва. The paper examines the advantages and disadvantages of implementing the "just-in-time” concept in food production. In addition, the main problems of implementing the "just in time" concept were considered. The implementation of this concept will be useful for the end consumer, for the enterprise, as well as for the employees of this production.Документ Огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв(2023) Шпаченко, Діана Валентинівна; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаПроведено огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництвДокумент Створення електронного тренажеру вивчення методу аналізу ієрархій(2020) Шпаченко, Діана ВалентинівнаДокумент Створення системи інформаційної підтримки дослідження та моделювання ризиків в діяльності харчового підприємства(2022) Шпаченко, Діана Валентинівна