Перегляд за Автор "Шпиг, Юлія Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальні питання споживання м'яса населенням України(2013) Шпиг, Юлія МиколаївнаВизначено стан споживання м 'ясопродуктів на душу населення, проблеми та напрямки розвитку тваринництва, висвітлена роль держави у регулюванні процесів, що відбуваються в галузі. Meat consumption per capita is defined in this article, aswell as challenges and directions of livestock development. The role of government in regulation of the industry processes is highlighted.Документ Обгрунтування залежності вертикально інтегрованих структур від процесів ринкової концентрації(2014) Шпиг, Юлія МиколаївнаУ сучасних умовах в м'ясному підкомплексі відбуваються складні структурні перетворення, пов'язані з адаптацією господарюючих суб'єктів до динамічних умов зовнішнього середовища. На сьогодні зберігаються тенденції нестійкості фінансово-економічного стану більшості сільськогосподарських організацій, м 'ясопереробних підприємств і переробної промисловості. Стає очевидніш, що подальший розвиток м 'ясопереробних підприємств неможливий без інструментів державної підтримки та механізмів інтеграційної взаємодії. In the current conditions, complex structural changes occur in the meat subcomplex that are associated with an adaptation of economic entities to dynamic environmental conditions. At present, financial and economic situation of most agricultural organizations, meat processing enterprises and manufacturing industry remain unstable. It is obvious that further development of meat processing enterprises is impossible without state support tools and integration mechanisms of interaction.Документ Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м’ясопереробних підприємств(2014) Шпиг, Юлія МиколаївнаДисертація присвячена поглибленню теоретичних та методичних особливостей формування вертикально інтегрованих структур за участю м’ясопереробних підприємств. У роботі здійснено пошук ефективних напрямів формування інтегрованих структур на підприємствах м’ясної промисловості як перспективи для забезпечення розв’язання наростаючих проблем продовольчої безпеки, економічної та соціальної стабільності в країні. The thesis is dedicated to deepening the theoretical and methodological peculiarities of the formation of vertically integrated structures involving meatprocessing factories. The paper is aimed at searching efficient ways of forming integrated structures in meat enterprises as the prospects for solving escalating problems in food security as well as in economic and social stability of the country.Документ Податкове законодавство - крок до успіху вертикально інтегрованих структур(2014) Шпиг, Юлія МиколаївнаДокумент Інтеграційні об’єднання як інструмент продовольчої безпеки(2013) Шпиг, Юлія МиколаївнаІнтегровані структури, що об’єднують у своєму складі різні ланки АПК (від виробництва сільськогосподарської продукції до її реалізації кінцевим споживачам), є, як показує світовий досвід, найбільш ефективними та пристосованими до умов ринкової економіки. The integrated structure uniting composed of different parts of the AIC (from agricultural production to its implementation to final consumers) are, as international experience shows that the most effective and adapted to the market economy.