Перегляд за Автор "Якимець, Карина Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ноотропи: характеристика, фізіологічна дія, безпечність споживання(2021) Якимець, Карина Юріївна; Ясінська, Ірина ЛеонідівнаАналіз показав, що речовин, які б проявляли виражений довготривалий ефект стимуляції роботи мозку не існує. Ряд речовин здатні підтримувати здоровий стан нервових тканин та судинної системи, сприяючи при цьому мозковій діяльності. Існують речовини, які здатні проявляти лише короткотривалий стимулюючий ефект на центральну нервову систему, однак їх рекомендовано вживати у обмеженій кількості. The analysis have showed that there are no substances that would show a pronounced long-term effect of stimulating the brain. A number of substances are able to maintain a healthy state of nervous tissues and the vascular system, while promoting brain activity. There are substances that can have only a short-term stimulating effect on the central nervous system, but they are recommended to use in limited quantities.Документ Проект будівництва цеху фруктових консервів на ПрАТ «Луцьк Фудз»(2024) Якимець, Карина ЮріївнаДокумент Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів(2022) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Якимець, Карина ЮріївнаПроведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.Документ Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів(2022) Якимець, Карина Юріївна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаПроведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.