Перегляд за Автор "Ященко, О. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження режимів та способів замочування зерна пшениці для виробництва зернового хліба(2008) Ященко, О. М.; Махинько, Валерій МиколайовичВивчено режими замочування зерна пшениці для виробництва зернового хліба. Встановлено, що найкращі результати отримуємо за низьких температур, але кислого середовища (використання молочної сироватки чи розчину аскорбінової кислоти).Документ Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба(2008) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Ященко, О. М.Зроблено аналіз наявних на ринку хлібобулочних виробів з цілого зерна та способів їх виробництва. Вивчено методи визначення моменту достатнього замочування і вказано на їх недосконалість.Документ Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба(2008) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Ященко, О. М.Зроблено аналіз існуючих способів замочування зерна для виробництва хліба з цілого зерна. Запропоновано спосіб і параметри замочування у воді, молочній сироватці, розчинах солі та аскорбінової кислоти.