Перегляд за Автор "Boyko, Anna"
Зараз показуємо 1 - 20 з 21
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ärzte und pflegekräfte machen dicke für ihr leid verantwortlich(2015) Hilchenko, Maria; Boyko, AnnaДокумент Bavarian cuisine(2014) Boyko, AnnaThe origins of Bavarian cuisine are rural. The cuisine typically includes many meat and Knodel dishes, and the prominent use of flour.Документ Bollywood as tourist attraction(2016) Petrenko, Maryna; Boyko, AnnaДокумент Business simulation games in developing pre-service restaurant managers’ speech interaction competence using GPTChat(2023) Nikolaeva, Sofiya; Chernysh, Valentyna; Boyko, Anna; Galynska, OlenaThe study aims to develop speech interaction skills in language learning of pre-service restaurant managers with focus on professional skills – decision-making in conflict and non-conflict communication situations using business simulation games; to explore the effectiveness of GPTChat as a tool for the development of students’ speech interaction competence in the context of business simulation games. A mixed research design was employed which involved 44 pre-service restaurant managers of the National University of Food technologies (Kyiv, Ukraine) in 2023. The quantitative research method was used to assess the students’ level of speech interaction competence using the Fisher Criterion. The qualitative research method was used for analyzing and interpreting data of the experimental learning. The results showed that the pre-service restaurant managers who were consulted by teachers, used GPTChat and business simulation games for developing their speech interaction and decision-making skills had higher results than those who only used GPTChat. It has been found that business simulation games allow pre-service restaurant managers to better understand the nature of conflict and non-conflict situations in their professional field, develop speech interaction competence, practice in decision-making in simulation environment. GPTChat can be used as a tool for creating various professional situations, analysing the algorithms of decision-making in conflict and non-conflict situations. Дослідження спрямоване на формування мовленнєвої компетентності майбутніх менеджерів ресторанного господарства з акцентом на професійні навички – прийняття рішень у конфліктних та неконфліктних ситуаціях з використанням ділових ігор, дослідження ефективності використання GPT чату як інструменту для формування мовленнєвої компетентності студентів у контексті ділових ігор. Було застосовано змішані методи дослідження,у якому взяли участь 4 майбутніх менеджера ресторанного господарства,які навчаються у Національному університеті харчових технологій (Київ, Україна). Дослідження проводилось у першому семестрі 2022-2023 навчального року. За допомогою кількісного методу дослідження було визначено рівень сформованості мовленнєвої компетентності студентів за допомогою критерію Фішера. Для аналізу та інтерпретації даних експериментального навчання використовувався якісний метод дослідження. Результати показали, що майбутні менеджери ресторанного господарства, які консультувались з викладачами, використовували GPT чату та ділові ігри для розвитку своєї мовленнєвої компетентності, мали вищі результати,ніж ті студенти, які використовували лише GPT чат. Встановлено, що ділові ігри дозволяють майбутнім менеджерам ресторанного господарства краще зрозуміти природу конфліктних і неконфліктних ситуацій у своїй професійній сфері, розвивати мовленнєву компетентність з допомогою ділових ігор. GPT чат можна використовувати як інструмент для створення різноманітних професійних ситуацій, аналізу алгоритмів прийняття рішень у конфліктних і неконфліктних ситуаціях.Документ Criteria and selection procedure of video materials for building pre-service food technologists’ speech production competence(2020) Boyko, AnnaThe article describes the process of video materials’ criteria selection for building pre-service food technologist’s speech production competence and the procedure of video materials selection according to these criteria. The article defines the definition of selection criteria and determines factors were considered in the process of video materials’ selection criteria specification. В статті описано процес відбору відео матеріалу для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні та процедуру відбору відеоматеріалів відповідно до цих критеріїв.Документ Criteria and selection procedure of video materials for building pre-service food technologists’ speech production competence(2020) Boyko, AnnaThe article describes the process of video materials’ criteria selection for building pre-service food technologist’s speech production competence and the procedure of video materials selection according to these criteria. The article defines the definition of selection criteria and determines factors were considered in the process of video materials’ selection criteria specification. В статті описано процес відбору відео матеріалу для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні та процедуру відбору відеоматеріалів відповідно до цих критеріїв.Документ Das Poseidon untersee resort(2016) Tsyshek, Elena; Boyko, AnnaДокумент Deutsche küche und der trend zu regionalen leckereien(2016) Chernyakova, Polina; Boyko, AnnaДокумент Die Besonderheiten Naming der Ukrainischen Lebensmittel (Auf dem Beispiel der Milchproduktion und der Säfte)(2018) Bilodidova, Nataliya; Boyko, AnnaДокумент Die Rolle und Bedeutung Vertriebspolitik für den Erfolg von Unternehmen(2018) Hyrba, Anton; Boyko, AnnaДокумент Epidemio-surveillance of food-borne diseases and food safety(2015) Boyko, Anna; Ishchenko, Vera; Bylyna, AlexandrДокумент Food Import\export control and certification import system of the United State of America(2015) Boyko, Anna; Gol, Artem; Gol, AlinaДокумент Greenpeace finds pesticide residues in chinese fruit and vegetables(2015) Boyko, Anna; Davydok, Marina; Krasnozhon, IvanДокумент Kawachi Fudji Garten(2016) Sribna, Sofia; Boyko, AnnaДокумент Lebensmittelkontrolle(2015) Boyko, Anna; Kolotovych, AnnaДокумент Lebensmittelzusatzstoff(2017) Ukhal, Victoria; Boyko, AnnaДокумент Ökologische Probleme. Wasserverbrauch(2017) Mostova, Valeriya; Boyko, AnnaДокумент Probleme von Trinkwasser(2017) Grischenko, Oleksiy; Boyko, AnnaДокумент Professional English for Communication(2013) Smirnova, Elizabeth; Mykhailova, Nelia; Chala, Kateryna; Yurchuk, Lyudmila; Kokhan, Olena M.; Yanenko, Larisa; Lukianets, Halyna; Rusakova, Anna; Boyko, Anna; Tkachenko, NataliyaThis course book is directed to the development of foreign language professional competence with the students. It consists of two parts. It contains texts on professional and tourist regional geography, a number of lexical and grammar exercises. Основна мета посібника – допомогти студентам в опануванні лексико-тематичним матеріалом на основі сучасних оригінальних текстів та мовних імовленнєвих вправ, спрямованих на формування і розвиток у студентів іншомовної комунікативної компетенції, з метою активізації навичок комунікації в професійній діяльності майбутніх фахівців. Посібник складається з двох частин: перша містить 10 розділів, в яких подано основні тематичні тексти побутової та країнознавчої тематики, тексти для самостійного читання, а також вправи, друга –13 розділів з текстами про майбутню спеціальність різних напрямів підготовки студентів, а також додатковим матеріалом за професійним спрямуванням з відповідними вправами. Призначений для самостійної роботи студентів І–ІІ курсів усіх напрямів підготовки бакалаврів денної та заочної форм навчання.Документ Pros and cons of a vegetarian diet(2015) Boyko, Anna; Sedova, Alina